top of page
IMG_5179_edited_edited.jpg

TCM Dr.
Xue Shao Min

. Specialist in Acupuntuur

. Specialist in Kruidengeneeskunde

. + 30 jaren ervaring

. Heeft duizenden patiënten geholpen

. Docent van ICZO

....

Dr. Xue Shao Min is in het bezit van het diploma “Master Practitioner of Acupuncture and Chinese Herbal Medicine”. Zij behaalde dit diploma aan de bekende en vooraanstaande ‘China Academy of Chinese Medicine Sciences (CACMS)' in Dong Zhi Men, Beijing.

Aan deze Academie heeft Professor Dr Xue Shaomin de kans gekregen om samen te werken met en te leren van de meest vermaarde artsen en professoren in de traditionele Chinese geneeskunde. De studie bestaat uit een voltijds programma (acht jaar) ‘Acupunctuur en Kruidengeneeskunde’.

 

Nadat ze afgestudeerd was in 1986, heeft ze haar praktijk opgericht in China en in 1996 is ze naar België gekomen en heeft ze haar praktijk in Antwerpen gevestigd. Sinds twintig jaar heeft Dr Xue duizenden patiënten succesvol behandeld voor een brede waaier van aandoeningen. Ze krijgt veel erkenning voor haar behandelingen van uitzonderlijke en moeilijke condities, daar waar de Westerse geneeskunde geen oplossing of genezing kon bieden.

 

Dr Xue richt zich op de genezing van het lichaam in zijn geheel. Ze determineert de onderliggende oorzaken van de toestand van de patiënt en behandelt dan zowel de oorzaak als de symptomen. Haar specialiteiten zijn onder andere: pijntherapie, interne ziekten, gynaecologische aandoeningen, neurologische problemen, stoppen-met-roken, huidaandoeningen en emotionele problemen.

 

Dr Xue heeft vele boeken en werken gepubliceerd en ze heeft ook artikels geschreven over kruidentherapieën, acupunctuur en over Chinese voedingsleer.

bottom of page